Țapinarii ajung din nou la Timișoara cu turneul Anti Valentine s Day

Țapinarii ajung din nou la Timișoara cu turneul Anti Valentine s Day

0
DISTRIBUIȚI

Formația vocal – instrumentală de două voci și o chitară, Tapinarii, poposește din nou în Timișoara, evenimentul find inclus în tradiționalul turneu Anti Valentine’s Day, pe care muzicienii îl întreprind de nu mai puțin de 19 ani. „Stimați intelectuali romantici, vă invităm la concertul tradițional Anti Valentine’s Day. Versuri sincere, fără dulcegării inutile, fară promisiuni și declarații siropoase.


Un concert rupt din viața reală! Concertul s-a născut ca o alternativă la muzica siropoasă, la inimioarele de pluș false, la sclipiciul pentru fetițe și tricourile roz de băieței. Nu este nici pe departe un concert împotriva dragostei. Este o invitație la joacă adresată persoanelor sincere fie că sunt sau nu intr-o relație“, spun membrii formației.

Cei doi țapinari, Cosmin Covei şi Adrian Tănase au poposit de multe ori în Timișoara de-a lungul anilor. În luna noiembrie a anului trecut, artiștii au lansat cel de-al zecelea album din carieră, „Săgeata spre cer“, cu un concert care a avut loc la The 80’s Pub, iar în luna octombrie 2019 trupa a susținut nu mai puțin de patru concerte diferite în patru zile în Timișoara, recitalurile fiind incluse în cadrul evenimentului Civicultura, organizat de Teatrul Studențesc Thespis și Asociația Culturală Diogene.

Concertul Anti Valentine s Day va avea loc vineri, 14 februarie, de la ora 22.30, la D’arc, iar în deschidere va avea loc o sesiune acustică cu Andrei Chifu (chitară) și Ionuț Cucu (voce).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.