Timișorean venit din Italia, suspect de coronavirus. A fost transportat de urgență...

Timișorean venit din Italia, suspect de coronavirus. A fost transportat de urgență la spital

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara in faliment solutie

Alertă la Timișoara, după ce un bărbat în vârstă de 55 de ani, recent întors din Milano, a sunat la 112 panicat că ar putea avea coronavirus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, bărbatul a sunat la 112, în această dimineață, și a susținut că a intrat în contact cu mai multe persoane suspecte de coronavirus în Italia.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara pentru a i se efectua analizele necesare.

Tot în această dimineață, o altă femeie din Timișoara, proaspăt întoarsă din Italia a sunat la 112, speriată că ar putea fi infectată cu coronavirus.


Medicii au decis, însă, că nu este cazul să fie transportată la spital.

„A venit cu Salvarea un pacient, bărbat, care a fost timp de o lună în Italia, la Milano, și care ieri a intrat în țară. Este asimptomatic, nu are febră, nu tușește, un aparținător a dat telefon la Salvare pe motiv că e bolnav, dar nu intră în suspiciunea de caz de coronavirus. Noi am recoltat test pentru gripă, a ieșit negativ, i-am recoltat și pentru coronavirus, ca să se liniștească toată lumea, dar o să avem rezultatul în câteva ore”, ne-a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.