Timișul și Timișoara, promovate la Târgul de Turism al României, la București

Timișul și Timișoara, promovate la Târgul de Turism al României, la București

0
DISTRIBUIȚI

Județul Timiș și orașul Timișoara vor fi promovate în cadrul celui mai important târg de turism din România. Este vorba de Târgul de Turism al României, care va avea loc în perioada 20 – 23 februarie la Romexpo, în București.

Delia Barbu, directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că județul nostru va fi promovat prin intermediul unui stand comun, în care se vor afla reprezentanți ai asociației pe care o conduce, precum și ai primăriilor Timișoara, Buziaș și Margina, dar și ai Asociației TM2021.

„Dincolo de imaginea pe care o transmitem, un mesaj important este acela că am început o colaborare strânsă cu toți acești parteneri în ceea ce privește promovarea destinației Timișoara, Timiș și banat, pentru că ducem acolo, în stand, nu numai materiale tipărite de promovare, ci și elemente care să atragă atenția vizitatorilor, însemnând elemente de gastronomie, vom promova cramele și zonele viticole din Timiș.


De asemenea, Asociația TM2021 își va prezenta elemente din programul cultural din acest an. Primăria Timișoara va avea, de asemenea, elemente care să promoveze unul dintre festivalurile importante, Timfloralis. Sperăm ca dincolo de vizitatorii care sunt întâlniți de obicei la aceste standuri, la târgul de la București, să avem discuții și întâlniri cu reprezentanți ai agențiilor de turism, cărora să le transmitem că Timișoara și Timiș sunt destinația anului 2021. De altfel, titlul acestui an în ceea ce privește promovarea rămâne același, Timișoara în spectacol, rezervă-ți loc la 2021”, a afirmat Delia Barbu.

Directorul Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș a mai precizat că, la începutul acestui an, Timișul a fost promovat și în cadrul Târgului de Turism de la Viena, materiale de promovare au ajuns și la Târgul de Turism de la Tel Aviv și urmează participarea la târgul de la Berlin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.