Timişul va avea aproape sigur o nouă divizionară C din vară. FRF...

Timişul va avea aproape sigur o nouă divizionară C din vară. FRF a stabilit meciurile barajului de promovare

0
DISTRIBUIȚI
Şagul e în pole position să reprezinte Timişul la baraj. Foto: Timişul Şag / Facebook

Astăzi, la sediul Federaţiei Române de Fotbal, s-au stabilit împerecherile pe judeţe pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Deşi campioanele nu sunt încă decise, judeţul Timiş are motive de satisfacţie, căci va întâlni „victima” preferată la acest nivel – campioana Mehedinţiului.

Timişul a făcut parte din Regiunea 4, Vest, la tragerea la sorţi.


Asociaţia condusă de Romeo Malac a avut (din nou) baftă căci a evitat Aradul, cel mai periculos adversar al zonei. Câştigătoarea „D-Timiş” va înfrunta campioana din Mehedinţi, un judeţ cu un fotbal mult mai sărac, care de ani de zile nu a mai reuşit să aibă o reprezentantă la nivel naţional. Aradul, care se bucură de asemenea că a evitat judeţul rival, va înfrunta Caraşul, o veste proastă pentru fotbalul din Banatul Montan, în timp ce campioana Gorjului dă piept cu cea a Hunedoarei, două manşe ce se anunţă mai echilibrate.

În Timiş campionatul 2019-20 e unul palpitant. Liderul iernii e Timişul Şag, cu 38 de puncte, urmat îndeaproape de Avântul Periam (37 pt.) şi CSU Univ. de Vest (36). Dar nici echipele din spate, precum Buziaş şi Carani (ambele 30 pt.) nu au renunţat la luptă şi au făcut transferuri impresionante pentru acest nivel.

În ceea ce priveşte judeţul Mehedinţi, pe locul 1 se află Recolta Dănceu (30 pt.), urmată la trei puncte distanţă de CS Strehaia şi AS Inter Salcia.

Barajul se va desfăşura în sistem tur-retur, iar datele prestabilite pentru dubla manşă cu premiul participarea în Liga a III-a sunt: 13 iunie, ora 18.00, respectiv 20 iunie, ora 17.30.

În acest momentul judeţul Timiş le are ca reprezentante în C4 pe CSC Dumbrăviţa, CSC Ghiroda, Fortuna Becicherecu Mic şi ACS Poli, ultima aflându-se însă în pericol de retrogradare după prima jumătate a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.