Transfer sonor pentru ASU Politehnica: Mijlocaşul care a jucat în Liga I...

Transfer sonor pentru ASU Politehnica: Mijlocaşul care a jucat în Liga I şi la ACS Poli a semnat pe un an şi jumătate

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă, Alex Munteanu, în violetul lui ACS Poli

ASU Politehnica a confirmat azi cea mai importantă venire a iernii conform „hârtiei”. Experimentatul mijlocaş Alexandru Munteanu, ultima dată la Petrolul, a semnat cu „Băieţii în ghete” un contract valabil pe un sezon şi jumătate.

Munteanu (32 ani) şi-a construit cariera la Gaz Metan Mediaş în Liga I, club din oraşul natal pentru care a evoluat şi în patru rânduri în cupele europene.


De la ardeleni a trecut la ACS Poli, când formaţia timişoreană era în elită. A evoluat pe prima scenă şi la Dunărea Călăraşi. În prima parte a sezonului actual a jucat la Petrolul, una dintre favoritele la promovare din Liga 2, dar unde a adunat doar 11 apariţii şi a marcat un gol. În această iarnă nu a mai fost dorit de „lupi”.

La ASU Poli, Alex Munteanu a fost dorit de antrenorul Octavian Benga, fost „secund” la ACS Poli în aceeaşi perioadă în care la fosta divizionară A evolua şi jucătorul. Mai mult, acesta din urmă are şi o locuinţă în Timişoara, fapt care a cântărit mult în luarea deciziei. Mijlocaş dreapta de meserie, Munteanu ar putea fi utilizat şi în banda opusă. În lotul actual se mai află cel puţin trei jucători care pot juca pe acelaşi post.

Până acum alb-violeţii de pe locul 6 în B au oficializat cinci mutări: D. Codrea, Săulescu, Al. Pop şi Sofran fiind celelalte patru. De asemenea cu Politehnica a rămas să se pregătească în continuare spaniolul Navas.

ASU Politehnica va disputa azi, la Baza 2, de la ora 16.00, cel de-al treilea test al iernii. Adversar va fi de această dată Fortuna Becicherecu Mic, revelaţia turului în C4. Iniţial partida era stabilită miercuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.