Trei zile dedicate designului contemporan și modei vintage la Harababura Vintage Fair...

Trei zile dedicate designului contemporan și modei vintage la Harababura Vintage Fair 2020

0
DISTRIBUIȚI

La sfârșitul acestei săptămâni, la Timișoara va avea loc Harababura Vintage Fair. O comunitate de artiști contemporani și colecționari de vechituri îi așteaptă pe cei interesați de vineri până duminică, între orele 14.00 și 20.00, la Bastionul Maria Therezia, între galeria Calpe și fostul Jazzissimo. Intrarea va fi liberă.

Aproximativ 25 de expozanți se anunță a fi prezenți în cadrul evenimentului multicultural. Categoriile de produse sunt variate și cuprind aranjamente din plante sau din macrameuri, creme și loțiuni de îngrijire, piese de mobilier mid-century, cărți și reviste, accesorii și piese vestimentare.

Harababura Vintage Fair este locul unde vechiul devine prețios contemporan.


Expozanții de vintage pregătesc piese vestimentare specifice aniilor ’70, ’80 și ’90, precum și colecții de muzică pe vinil și CD.

Programul zilelor de sâmbătă și duminică include selecții muzicale din partea unor invitați speciali. Ziua de sâmbătă are tematica „Girls Takeover” cu D.lia, Florita, Mitsubitchi, Noemi, Silvana și skeutadittaleur. Duminică, prietenii de la „L­­aunmomentdat” se alătură petrecerii cu flo’, Larrybwoy, Riot199, Ulises și Who:ratio. Genurile de muzică includ disco, boogie, tropical și house.

„Harababura a luat naștere în 2017, ca o platformă online de fotografie și fashion sustenabil, obiectivul principal fiind de promovare a unui comportament responsabil de consum în industria retail. În prezent, Harababura colaborează cu designeri, fotografi și fotomodele din Timișoara pentru a realiza proiecte editoriale, care încurajeză un stil de viață sustenabil, conectat cu natura și cu noi înșine“, spun organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.