Un nemernic de 45 de ani a violat o fetiță de 11...

Un nemernic de 45 de ani a violat o fetiță de 11 ani și a șantajat-o

2
DISTRIBUIȚI

Un bărbat de 45 de ani din Petroșani, județul Hunedoara, a fost reţinut, azi noapte, bănuit că a violat o fetiță de 11 ani, vecina lui.

Potrivit reprezentaţilor IPJ Hunedoara, mama fetei a cerut ajutorul polițiștilor, anunțând, aseară, că fiica sa de 11 ani a fost violată și șantajată de vecinul ei în vârstă de 45 de ani.

Anchetatorii verifică de ce femeia i-ar fi permis fetei să doarmă, uneori, în casa acestuia.

„O femeie de 34 de ani a reclamat că fiica sa, în vârstă de 11 ani, a fost violată de un bărbat de 45 de ani.


Aceasta a declarat că, începând cu luna decembrie 2019, fiica sa de 11 ani s-a deplasat la locuința bărbatului de 45 de ani, din Petroșani, unde a rămas să doarmă, uneori cu acordul mamei. Ulterior, femeia a aflat că bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu minora”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Fata a fost audiată la Poliție, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 ore. El va fi prezentat magistraților cu acuzația de viol si șantaj. Bărbatul reținut este acuzat că avea înregistrări cu fata și o șantaja că le va face publice, dacă va spune familiei că a întreținut relații sexuale cu el.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

2 COMENTARII

  1. E bolnav el și cei de felul său. Degeaba îl închideți, că omul va recidiva la ieșire ptr că aceștia au o defecțiune hormonala, deci nu asta e solutia de durata. Precum in tarile evoluate, pe langa temniță, aceștia sunt obligați să facă tratamente hormonale, ca pe viitor sa nu recidiveze.
    Daca refuza tratamentul, făcut castrare chimică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.