Unul dintre cele mai „gălăgioase” cluburi din Timișoara, obligat să se mute...

Unul dintre cele mai „gălăgioase” cluburi din Timișoara, obligat să se mute într-o altă locație. Primăria nu mai vrea să prelungească contractul

2
DISTRIBUIȚI

Gata cu zgomotul în zona stadionului din Timișoara, din cauza muzicii prea tare dată în incinta Heaven.


Clubul și ștrandul își desfășoară activitatea într-o bază de agrement aflată în proprietatea Primăriei Timișoara. În anul 2015, municipalitatea a fost obligată să prelungească contractul de închiriere, printr-o sentință definitivă a Curții de Apel Timișoara.

Potrivit primarului Robu, contractul a expirat, iar municipalitatea nu mai intenționează să îl prelungească.

„Avem aprobată realizarea unei baze sportive de tip 1, în clasificarea Companiei Naționale de Investiții, pe str. Costică Rădulescu, nr. 6, vizavi de Heaven. Altfel spus, încă este Heaven acolo. Noi, desigur, că vom prelua domeniul acela, pentru că e terenul primăriei și a expirat contractul, iar noi nu mai prelungim niciun contract. Dar, deocamdată, este Heaven”, a explicat Nicolae Robu.

Vă reamintim că polițiștii locali au amendat de mai multe ori clubul Heaven, de-a lungul anilor, din cauza muzicii date prea tare, locuitorii din apropiere arătându-se deranjați de faptul că nu pot dormi.

2 COMENTARII

  1. Toți distruși sunt în lacrimi, Heaven viata lor se închide, bodyguard(zi) rămân fără servici, femeia de servici rămâne însăși fără servici, cur-vele de servici rămân fără servici, pârtuitorii de servici care suferă de b@sini rămân fără servici, o era glorioasa apune, rămas bun Stone Age, welcome Bronze Age, Robu vă muta de acolo..și voi nu puteți face nimic, ce patetic.
    Oricum acolo intrai bou și ieșeai vacă, mare lucru nu pierdeți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.