Vernisaj cu noua expoziție de fotografie a artistei Amalia Gaiță FOTO

Vernisaj cu noua expoziție de fotografie a artistei Amalia Gaiță FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-524420112">

Amalia Gaiță a revenit cu o nouă expoziție de fotografie care poartă numele de ANY BODY HERE, vernisajul acesteia desfășurându-se vineri seara la librăria Cărturești (Mercy).

În lucrările Amaliei, fotografia apare ca un gest de contemplare. Un spațiu minimalist, în care esteticul transcende realul prin poezie și accentul pe forme geometrice, sculpturale. Melancolia naturilor statice împreună cu groove-ul portretelor fashion, creează un dialog nou. Amalia explorează granițele dintre concept și comercial, experimentând fotografia atât ca introspecție, cât și ca mod de comunicare. ANY BODY HERE – o colecție de spații interioare și exterioare, traversate de lumini și umbre, într-un timp rece, solidificat. Seara a fost  deschisă cu un recital Light Session susținut de Amalia Gaiță și Vlad Cotruș.

După ce la sfârșitul anului 2017, Amalia Gaiță și-a lansat albumul de debut cu un concert memorabil, creatoarea discului „Melting Sun“ a revenit alături de colegii ei de trupă cu mai multe concerte în Timișoara și în țară. Albumul de debut al solistei timişorene, „Melting Sun”, aduce la un loc 11 teme, 11 stări, pornind de la piese energice, ca „Rudy Laughs”, până la calmul „Moon starter” sau „Return to you”. Amalia Gaiță îmbină cu succes pasiunea pentru fotografie cu cea pentru muzică şi a devenit cunoscută melomanilor din întreaga țară prin recitalurile pline de culori pe care le-a susținut.

Foto: Dana Moica

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.