Vicepreședinte PNL: Nicolae Robu este candidatul pentru Primăria Timișoara din partea partidului

Vicepreședinte PNL: Nicolae Robu este candidatul pentru Primăria Timișoara din partea partidului

5
DISTRIBUIȚI

Deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte al PNL, a făcut, astăzi, noi precizări legate de candidatura lui Nicolae Robu la Primăria Timișoara din partea partidului.

Vă reamintim că, în această săptămână, Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat că „avem criteriile de integritate prevăzute în statut. De exemplu, dacă cineva e trimis în judecată nu poate să candideze. Statutul este obligatoriu de respectat de toate organizaţiile”. În această situație se află și Nicolae Robu, care este trimis în judecată într-un dosar privind vânzarea imobilelor pe baza Legii 112/1995.

„Până mâine trebuie să finalizăm la nivel de județe toate candidaturile, să le transmitem spre Biroul Politic Național. În perioada 1-7 martie trebuie să validăm, la nivel de Birou Politic Național, acele candidaturi care trebuie validate, pentru că sunt candidaturi, de exemplu, la primării locale care pot fi validate de Biroul Politic Județean, însă sunt candidaturi la nivelul municipiilor și pentru președintele consiliilor județene care trebuie validate de către Biroul Politic Național”, a explicat Ben-Oni Ardelean, în cadrul unei conferințe de presă.

Întrebat dacă a discutat cu Ludovic Orban pe marginea subiectului privind candidatura sa la Primăria Timișoara, Nicolae Robu a răbufnit, susținând că nu este trimis în judecată pentru fapte de corupție.

„Mă vedeți pe mine cu vreo preocupare? Nu discut subiectul ăsta.


Eu nici măcar nu sunt în judecată, sunt în camera preliminară. Eu sunt deocamdată la camera preliminară, nu sunt pentru fapte de corupție, ci pentru un abuz în serviciu, despre care undeva se spune că e asimilat faptelor de corupție. Criteriile de integritate ale PNL vizează fapte necinstite, luarea de mită, lucruri de genul ăsta. M-a acuzat măcar cineva pe mine de astfel de lucruri, nici vorbă? Nu mai insistați pe tema asta, că nu mai spun niciun cuvânt, nu mai am nimic de adăugat”, a declarat Nicolae Robu.

Deputatul Ben-Oni Ardelean a ținut să intervină pentru a-și arăta susținerea față de Nicolae Robu. „Domnul Ludovic Orban nu a făcut referire la niciun nume, la momentul respectiv. Vă mai spun încă o dată, din calitate de vicepreședinte al PNL, Nicolae Robu este candidatul care va fi transmis mâine spre validarea Biroului Politic Național pentru Primăria Timișoara. Din punctul nostru de vedere, va închide cu un scor foarte mare aceste alegeri, conform sondajelor pe care le avem. Este o bătălie pe care o vom câștiga. Vom câștiga și Lugojul, avem toate orașele, este imposibil să nu câștigăm județul”, a precizat vicepreședintele PNL.

5 COMENTARII

  1. Nicolae Robu este trimis în judecata ca și inculpat presupun nu ca și cinstit sau ultracinstit. Când DNA la trimis în judecată nu la trimis că a trecut pe rosu mă gândesc.

    Dacă e vorba de bani la trimis că sa mânjit un piculet de vreo 60.000 de euro așa că la PNL.

    Dar în PNL e o tradiție cu casele de la stat???????

    Dacă la Sibiu se poate de nu s ar putea și în Timișoara….

  2. Ce a făcut acest ipochimen de Beni On, cu nume de StarWars ptr oraș sau judet?! NADA ! Se acoperă isi sprijină reciproc 2 nulitățile de bugetari notorii (dar autonumiti liberali !!, maeștri combinagii, demagogi abonați la sinecuri grase stat
    Sper că niciunul dintre voi doi sa nu mai prindă un mandat, nici de primar nici de deputat.

  3. Vedem zilele astea cum funcționează procurorii în Caraș Severin, Maramureș, Arad și arestează corupții. Bine, din păcate numai psdisti. Robu sau Urbanismul din Timișoara nu au făcut nici un act de corupție în ultimii 8 ani ? După DNA Timișoara nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.