Zeci de mii de timișeni, fără curent electric din cauza vântului puternic

Zeci de mii de timișeni, fără curent electric din cauza vântului puternic

1
DISTRIBUIȚI

Probleme mari în Timiș, în ceea ce privește alimentarea cu energie electrică.


Mai multe localități, în special din partea de vest a județului, au rămas fără electricitate. Problemele, spun cei de la Enel Distribuție Banat, vor persista în unele localități chiar și până la miezul nopții.

Localitatea Covaci va fi realimentată cu energie electrică, conform estimărilor, de abia la miezul nopții. În Lovrin, Gottlob, Teremia Mare, Tomnatic și alte localități din vecinătate, curentul va reveni în jurul orei 23.30, iar la fel va fi și la Checea.

În beznă au rămas și cei din Săcălaz, Dudeștii Vechi, Beba Veche, Cenad și Variaș, unde echipele de intervenție încearcă să restabilească alimentarea cu energie electrică.

La Timișoara sunt probleme pe strada Ardealului, iar la Giarmata Vii se estimează că energia electrică va reveni de abia la ora 21.30.

ISU Timiș a transmis că 21.280 de abonați din Deta, Giulvăz, Sânnicolau Mare, Lugoj și Lovrin nu aveau, la ora 20.30, curent electric.

Foto: Arhivă

1 COMENTARIU

  1. In Timisoara au fost probleme si in cartierul Ronat. De fapt ce sa ne miram, de cate ori ploua mai tare sau adie vantul se ia curentul. Sa nu mai vorbim de gaz atunci cand sunt temperaturi negative cateva zile. Si noi platim, platim si iar platim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.