10 reguli la intrarea în casă, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, pe...

10 reguli la intrarea în casă, pentru a preveni răspândirea coronavirusului, pe model spaniol

0
DISTRIBUIȚI

Spania a devenit a patra ţară din lume cu cel puţin 1.000 de decese survenite în urma complicațiilor provocate de coronavirus, după China, Italia şi Iran.


Ministerul Sănătăţii de la Madrid a anunţat 235 de decese şi 2.833 de cazuri noi în ultimele 24 de ore. Țara iberică a ajuns astfel la un total de 19.980 de persoane infectate şi 1.002 morţi. Situaţia cea mai gravă este în regiunea Madrid, cu 6.777 de cazuri şi 498 de decese, şi în Catalonia, cu 3.270 de cazuri şi 82 de persoane decedate.

Zilele trecute, autoritățile spaniole au popularizat o listă de „10 reguli la intrarea în casă” pentru a diminua riscul răspândirii virusului SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Acum lista a fost tradusă și în limba română și distribuită pe rețelele de socializare.

Printre sfaturi se numără lăsarea pantofilor la ușă, pregătirea unei cutii, la intrare pentru depozitarea portofelelor și cheilor, dezinfectarea telefonului mobil sau dezinfectarea lăbuțelor animalului de companie care a fost scos la plimbare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.