143 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, confirmate în ultimele 24...

143 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, confirmate în ultimele 24 de ore, în România

0
DISTRIBUIȚI

Numărul de cazuri confirmate de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, a crescut semnificativ în România, în ultima zi.

„Până astăzi, 23 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 576 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate (51 la Timișoara, 17 la București, 3 la Craiova, unul la Constanța și unul la Iași). Până astăzi, 23 martie, patru persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Craiova Iași și Suceava, au decedat.
De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 143 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 5 ani și 76 de ani”, a transmis Grupul de Comunicare Strategică.

„Unul dintre cazuri este cel al unui deținut care în data de 11 martie a.c., a fost transportat de la Poliția Capitalei la Penitenciarul-Spital București-Jilava pentru probleme medicale.


În urma testării realizate astăzi, 23 martie, acesta a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus (COVID-19). Precizăm că deținutul a fost izolat încă de la momentul încarcerării, iar la testarea realizată în data de 11 martie a.c., pentru depistarea unei posibile infecții cu COVID-19, rezultatul a fost negativ”, a mai transmis GCS.

La Terapie Intensivă sun internați în acest moment 15 pacienți, din care șapte în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

În acest moment, la nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 157 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 1.740 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.