263 de cazuri noi de coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore,...

263 de cazuri noi de coronavirus confirmate în ultimele 24 de ore, în România

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat cele mai recente statistici în ceea ce privește epidemia de coronavirus în România. Astfel, numărul total al românilor infectați cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, a ajuns la 1.292.

„Până astăzi, 27 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).


Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 41 la București, 7 la Iași, 6 la Craiova, 6 la Constanța și 2 la Cluj). Până astăzi, 24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 263 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 0 și 94 de ani”, a transmis GCS.

Este cea mai mare creștere a numărului de pacienți confirmați cu coronavirus de până acum, de la o zi la alta, în condițiile în care capacitatea de testare este încă redusă.

La Terapie Intesivă sunt internați în acest moment 32 de pacienți, din care 24 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 7.219 persoane. Alte 124.320 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 17.453 de teste, din care 1.006 în unități medicale private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.