400 de dispozitive de dezinfecție pentru călători, montate în mijloacele de transport...

400 de dispozitive de dezinfecție pentru călători, montate în mijloacele de transport în comun din Timișoara pentru a preveni răspândirea bolilor

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță că, în această săptămână, urmează să fie montate aproximativ 400 de dispozitive cu dezinfectant, care vor putea fi utilizate de către persoanele care călătoresc pe mijloacele de transport în comun.


Această măsură este luată de municipalitate cu scopul de a preveni infecția cu coronavirus.

De asemenea, Nicolae Robu a declarat, astăzi, că, în acest moment, municipalitatea are opt containere, care pot fi puse la dispoziție pentru carantinarea persoanelor cu coronavirus, la nevoie, și urmează să fie cumpărate încă două.

„Noi avem ședințe ale Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, am organizat și ședințe ale Comitetului Local. Chiar nu este cazul să ne panicăm, trebuie să ne vedem de treabă fiecare, dar să fim mai precauți decât suntem de obicei, să respectăm indicațiile autorităților. Am anunțat că avem deja opt containere și mai achiziționăm. Încă două sunt pe stoc și vor fi cumpărate repede. Sperăm tot cât mai repede să putem avea încă opt sau chiar zece containere”, a explicat primarul Timișoarei.

1 COMENTARIU

  1. Lasa apelul la autoritate, rob incompetent, ca pe unii ii face sa-ti dea un dos de palma extraordinar cand aud asa ceva. Daca sunt precaut, sunt precaut pe p mea, nu pentru ca zice „autoritatea”, ai inteles? Jigodie comunista ce esti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.