500 de litri de dezinfectant utilizați de timișorenii care circulă cu mijloacele...

500 de litri de dezinfectant utilizați de timișorenii care circulă cu mijloacele de transport în comun

1
DISTRIBUIȚI

Societatea de Transport Public Timișoara informează că toate mijloacele de transport în comun care circulă pe străzile orașului sunt dotate cu dozatoare cu lichid dezinfectant, începând cu data de 7 martie.


Măsura a fost luată cu scopul de a ”asigura cele mai bune condiții de igienă pentru toți călătorii, ținând cont de faptul că România a intrat în stare de urgență din cauza coronavirusului”.

De asemenea, reprezentanții STPT au transmis faptul că, în perioada 7 – 15 martie, cantitatea de lichid dezinfectant folosită în cele 390 de dozatoare amplasate în mijloacele de transport în comun a fost de 500 de litri.

„De asemenea, toate mijloacele de transport în comun sunt dezinfectate cu cloramină în fiecare zi, pe lângă intervențiile obișnuite pentru păstrarea igienei și curățeniei în mijloacele de transport în comun. Mijloacele de transport în comun funcționează după programul normal, cu excepția curselor școlare, care au fost suspendate până la reluarea cursurilor școlare”, a informat STPT.

1 COMENTARIU

  1. Reprezentanții STPT si cei ai primariei ar trbui sa verifice in primul rand ca nu este respectat programul (chiar si acum cand traficul in oras este foarte lejer). Pe linia E8 a fost cand nu avea lichid dezinfectant in dozator sau chiar era defect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.