Acces mai facil la autostrada care leagă Timișoara de Arad. Ce drum...

Acces mai facil la autostrada care leagă Timișoara de Arad. Ce drum urmează să vadă pentru prima dată asfaltul

0
DISTRIBUIȚI

asfaltare

Consiliul Județean Timiș este pe punctul de a da drumul lucrărilor cu scopul asfaltării unui drum important. Este vorba de drumul care leagă localitățile timișene Seceani de Fibiș, care are o lungime de 8,5 kilometri și care este unul de pământ.


Astfel, la finalul lucrărilor de modernizare, va fi asigurat și un acces mai facil al șoferilor la autostrada care leagă Timișoara de Arad.

”Drumul Seceani – Fibiș este finanțat cu fonduri guvernamentale și din bugetul consiliului județean. A fost desemnat câștigătorul, s-a contestat, așteptăm în această perioadă decizia de soluționare a contestației din partea Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, astfel încât să putem demara mai departe investiția. Este un drum important ce ne asigură un acces mai facil la urcarea pe autostradă în zona localității Seceani, fiind descărcare de pe autostradă în zona respectivă. A fost realizat drumul dinspre Orțișoara spre Seceani, acum continuăm cu acest drum județean dinspre Seceani spre Fibiș. În prezent, acest drum este unul de pământ și sper ca în momentul în care vom avea desemnat câștigătorul, să emitem cât mai repede ordinul de începere, astfel încât constructorul să modernizeze și acest drum județean”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 14 milioane de lei, iar termenul de execuție este de nouă luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.