Accidentare gravă în meciul ASU Politehnica – Rapid, un jucător alb-violet a...

Accidentare gravă în meciul ASU Politehnica – Rapid, un jucător alb-violet a fost transportat la spital UPDATE 2 Cherecheş a fost externat

0
DISTRIBUIȚI

Începutul partidei dintre ASU Politehnica Timișoara și Rapid București a fost de rău augur pentru Alexandru Cherecheș. Fundașul stânga al echipei timișorene a fost lovit cu umărul în față de fundașul dreapta rapidist Robert Băjan, în minutul 5. Cherecheș a rămas inconștient, întins pe gazon, în timp ce jucătorii ambelor formații făceau semne disperate echipei medicale și încercau să-și trezească colegul.

Fotbalistul din Șimleul Silvaniei, venit la Timișoara în 2018, și-a recăpătat conștiința, însă nu era în stare să comunice cu cei din jur. A fost urcat într-o ambulanță și transportat la spital, unde va fi supus unei tomografii computerizate. Fotbalistul rapidist a primit direct cartonașul roșu din partea arbitrului Florin Mazilu, fiind eliminat după ce „centralul” a realizat gravitatea incidentului.

UPDATE Primele vești de la spital sunt bune, medicii constatând că Alexandru Cherecheș nu are hemoragie cerebrală.


Fotbalistul nu-și amintește însă nimic de la meci și va rămâne în spital, fiind așteptate rezutlatele analizelor amănunțite.

UPDATE 2 Clubul timişorean a anunţat in această seară că fundaşul stânga a fost externat, dar rămâne sub observaţie:

„După contactul din meciul de astăzi dintre Alexandru Cherecheș și Robert Băjan, jucătorul nostru suferit un traumatism cranio-facial cu pierdere de conștiință, fiind transportat la spital. În urma investigațiilor a fost externat cu recomandarea de repaus și supraveghere din partea doctorului echipei pentru următoarele zile.

Multă sănătate Alex și Robert!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.