Administrația Bazinală de Apa Banat, măsuri de protecție împotriva coronavirusului

Administrația Bazinală de Apa Banat, măsuri de protecție împotriva coronavirusului

0
DISTRIBUIȚI

 

Pandemia de coronavirus îi determină pe toți să ia măsuri pentru a se proteja.  Măsuri au fost luate și la nivelul Administrației Bazinale de Apă Banat, instituție condusă de Titu Bojin. „Facem parte din Comitetul județean pentru situații de urgență și participăm la toate acțiunile. Luăm măsuri pentru diminuarea bolii. Ne străduim ca din punct de vedere al alimentării cu apă să nu existe probleme. În instituție nu purtăm mănuși sau măști, însă au fost suplimentate materialele de curățenie, de igienizare a tot ceea ce înseamnă obiecte de care ne putem atinge: uși, grupuri sanitare, intrări, ieșiri scări etc.


Suntem în modul de procurare a unor spălătoare de mâini care să fie instalate la intrarea în unitate”, a spus Titu Bojin, directorul ABAB, prezent seara trecută la PRESSALERT LIVE.

La nivelul Administrației Bazinale de Apă Banat nu se pune în discuție întreruperea legăturii cu publicul, iar explicațiile sunt simple. „Deocamndată nu am sistat relația cu publicul. Avem încăpere separată pentru public, pentru ridicarea și prezentarea de documente. Nu se umblă în șapte birouri ca să se ia un număr de înregistrare sau un aviz. Se depun documente la ghișeu și de acolo pleacă spre colegii noștri, care sunt conștienți de pericolele momentane”, a menționat Titu Bojin.

În următoarea săptămână urmează să aibă loc Ziua Apelor, iar manifestarea se va desfășura în sistem redus, cu mult mai puține persoane decât de obicei. „Ne dăm seama că sunt multe țări în ultima perioadă, mult mai bine dezvoltate ca România, care au situații deosebite. Dacă ne gândim la Italia, Franța, vedem problemele, trebuie să fim sobri și serioși în ceea ce se întâmplă. În Timiș, chiar dacă au fost nenumărate intervenții ale Comitetului județean pentru situații de urgență, întâlniri, încercări, din cauza neglijenței unor cetățeni am ajuns la situația de față”, a mai spus Titu Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.