Al doilea caz de coronavirus, confirmat la Timișoara UPDATE Bărbatul de 47...

Al doilea caz de coronavirus, confirmat la Timișoara UPDATE Bărbatul de 47 de ani confirmat cu COVID-19, venit din Italia

0
DISTRIBUIȚI

coronavirus

Vești proaste aduse de reprezentanții Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Astăzi a fost confirmat cel de-al doilea caz de coronavirus din județul Timiș, al patrulea din țară.

În total, în cursul zilei de astăzi, au fost analizate probele a zece persoane, pentru a se stabili dacă au coronavirus sau nu.

Este vorba de nouă persoane aflate în avionul cu care femeia de 38 de ani confirmată cu coronavirus a venit de la Bergamo la Timișoara, plus al unei alte femei în vârstă de 69 de ani, adusă cu izoleta în unitatea medicală dintr-un sat din Timiș, care a călătorit în regiunea Lombardia, Italia.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE Noul pacient confirmat cu COVID-19 este un bărbat în vârstă de 47 de ani, care a stat în avion la dreapta femeii confirmate zilele trecute ca infectată cu noui coronavirus.

UPDATE 2 „În această după amiază, s-a confirmat al patrulea caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19.


Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, din Timișoara, care a fost contact cu femeia depistată pozitiv în data de 28 februarie 2020 și care s-a întors din Italia. Mai exact, bărbatul a călătorit cu femeia de 38 de ani în același avion, în partea dreaptă a acesteia, în data de 20 februarie 2020, cu o cursă care se întorcea din Italia. Din data de 28 februarie 2020, bărbatul, considerat contact direct, s-a aflat în autoizolare la domiciliu împreună cu familia. Rezultatele primei probe recoltate la începutul perioadei de autoizolare au fost negative. Rezultatul probei recoltată în ziua de ieri (în cea de-a 12-a zi de la contactul cu femeia de 38 de ani) a ieșit pozitiv la infecția cu coronavirus COVID 19”, au transmis autoritățile

Conform primelor informații din partea DSP Timiș, bărbatul este asimptomatic, afebril. S-a solicitat transportul cu izoleta la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. În curtea în care locuiește bărbatul mai trăiesc alte două familii față de care se vor lua măsurile de autoizolare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.