Alin Nica anunță o premieră pentru lista PNL la CJ Timiș. Ce...

Alin Nica anunță o premieră pentru lista PNL la CJ Timiș. Ce spune despre propunerea condamnatului Călin Roman pentru lista consilierilor județeni

1
DISTRIBUIȚI

Alin Nica, candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Timiș, a fost invitat, luni seară, în studioul on.set, la PRESSALERT LIVE. Nica a vorbit despre candidatura sa și despre traseul pe care l-a făcut ca să ajungă în această poziție de posibil viitor președinte al CJ Timiș.

Alți doi membri PNL și-au dorit să fie în situația lui Nica – Alin Popoviciu și Ciprian Bogdan – însă ambii s-au retras din competiția internă. „Nu știu care au fost resorturile ce i-au determinat pe ceilalți colegi să renunțe la candidatură, dar în ceea ce-l privește pe Ciprian Bogdan, bănuiesc că votul foarte clar din forumul primarilor, unde aproape 70% au optat pentru mine. Ciprian Bogdan este un om cu experiență în partid care poate să fie promovat pe altă poziție de responsabilitate publică”, a declarat Nica, la PRESSALERT LIVE.

Primarul liberal de la Dudeștii Noi a anunțat că PNL propune o premieră pentru alegerile din vară. „Nu cred că s-a mai întâmplat în Timiș în ultimii 30 de ani, ca teritoriul să fie la paritate cu Timișoara în ceea ce privește locurile pentru CJ. Primarii din județ pot să nominalizeze persoane din respectivele localități pe liste de consilieri județeni sau alte persoane care ei consideră că îi reprezintă și că și-au făcut treaba.


Pentru noi, primarii PNL, reprezintă și un motiv de mândrie să mergem în campania electorală și să spunem că aceasta este propunerea noastră ca și consilier județean și s-a implicat în zona noastră și mergem înainte cu el”, a specificat Alin Nica.

Totuși, când a fost întrebat dacă Călin Roman, fiul primarului din Deta, condamnat penal pentru acte de violență, este o propunere  „onorabilă” pentru lista PNL la CJ Timiș, Alin Nica a spus că nimic nu este stabilit și că nu s-au făcut momentan nominalizări. „Nu cunosc numele celorlalți consilieri județeni nominalizați de ceilalți colegi primari și nici măcar nu a fost votată lista. Nu am stabilit consilierii județeni care vor fi pe lista PNL. Este prematur să discutăm despre nume care se zvonesc a fi sau nu pe listă. Este foarte bine ceea ce spuneți că este un test pe care-l putem face și în fața opiniei publice, lansând anumite zvonuri care pot fi sau nu adevărate”, a fost răspunsul lui Alin Nica.

Un competitor nou pentru PNL de această dată va fi USR-Plus, care nu exista la ultimele alegeri locale. „Evident, orice partid cu care noi suntem în competiție electorală este un concurent pentru noi. Vrem să câștigăm CJ, atât președinția, cât și majoritatea, dar și majoritatea localităților din județ”, a concluzionat Alin Nica, candidatul PNL la șefia CJ Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Alin Nica dacă vedem filmulețul se vede clar că tot timpul înainte de a răspunde zâmbește șmecherește în colțul guri, deci este clar că minte când răspunde. In trecut acesta era un potențial candidat cu reale șanse corecte dar după cum vedem deja acest personaj a ajuns preșul lui Robu.
    Felicitări lui Robu că la făcut să pară un preș și un lingău.
    Păcat că avea șanse mari înainte, dar acum vedem un om care linge unde a scuipat o dată.
    Este deja un om compromis și a uitat că mai trebuie să ai și coloana?????
    Robule bravo, ai facut dintr-un om cu valori un preș, și slab.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.