Alira Mun anunță noul single „Univers“ și primul său concert în Timișoara

Alira Mun anunță noul single „Univers“ și primul său concert în Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Alira Mun este o vocalistă foarte expresivă și o producătoare de muzică electronică care în ultimii trei ani a oferit un flux constant de single-uri ce gravitează, într-un mod unic, prin și dincolo de universurile techno și IDM, pe orbite ambient și industriale. Aflată într-o călătorie de cunoaștere și devenire, Alira Mun invită și învăluie publicul în atmosfere cinematice, profunde și sensibile, abisale și încântătoare.

Piesa „Univers“ diferă ce precedentele sale producții prin versurile în limba română și atmosfera industrială în care se manifestă întreaga piesă.


Noul single va putea fi ascultat live în cadrul primului concert Alira Mun din Timișoara, care va avea loc în data de 20 martie, în Escape Underground Hub.

Recitalul va avea loc în cadrul evenimentului Galactic Tick Day, care sărbătorește călătoria sistemului nostru solar în jurul centrului galaxiei care ne gazduiește, Calea Lactee. Foarte nouă și celebrată în întreaga lume, Galactick Tick Day este prima sărbatoare creată pentru a ridica nivelul de conștientizare în legatura cu fascinantele mișcări ce au loc neîncetat în întreaga galaxie.

Seara va debuta de la ora 20 cu Galactic Tick Day video installation, urmând ca concertul Alira Mur să se desfășoare de la ora 21. De la ora 22, evenimentul va include și un recital Thy Veils, iar de la ora 22.30 la fața locului va avea loc Galactic Tick Day video trip.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.