Alte două cadre medicale din vestul țării, confirmate cu coronavirus

Alte două cadre medicale din vestul țării, confirmate cu coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Două persoane din echipa medicală a Spitalului Orășenesc din Ineu, județul Arad, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19. Anunțul a fost făcut pe o pagină de Facebook a instituției. Cele două cazuri au fost confirmate azi, persoanele urmând să fie transportate la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

„Dragi concetățeni în contextul epidemiologic al infecției cu COVID-19, primele cazuri suspicionate au fost testate în 25.03.2020 și izolate la nivelul Spitalului Orășenesc Ineu.


Confirmate pozitiv în 26.03.2020, ora 18. Cele două cazuri fac parte din echipa medicala a spitalului nostru. În momentul de fața sunt stabile si urmeaza să fie transferate de la Spitalul Orășenesc Ineu la spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. Vă rugăm să nu intrați în panică. Vom reveni cu precizări”, spune mesajul de pe rețeaua de socializare.

Vă reamintim că Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara a solicitat Ministerului Sănătății activarea „planului alb” și în județele învecinate Timișului, ceea ce ar însemna care fiecare județ să își trateze în propriile spitale bolnavii de COVID 19, însă până acum factorii de decizie nu au răspuns acestei solicitări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.