Alte două decese de coronavirus în țară, la Sibiu și Ialomița. Femeia,...

Alte două decese de coronavirus în țară, la Sibiu și Ialomița. Femeia, soția unui lider al romilor

0
DISTRIBUIȚI

O femeie de 65 de ani, din Sibiu, și un bărbat de 52 de ani, din Ialomița, au murit din cauza coronavirusului. „Regele romilor” din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru Mediafax, că femeia din Sibiu este soția fratelui lui Ion Cioabă, primul „rege al țiganilor”.

Grupul de Comunicare Strategică a transmis luni seara că o femeie de 65 de ani, din județul Sibiu, internată din 27 martie la Terapie Intensivă, a murit luni după-masă. Aceasta suferea de boală cardiovasculară.

„Regele romilor” din România, Dorin Cioabă, a declarat, pentru Mediafax, că femeia este soția fratelui primului rege al țiganilor, Ion Cioabă.


Și soțul său a murit în noaptea de duminică spre luni, acesta fiind internat de joi, pentru intervenție chirurgicală, la Sibiu. În cazul său, nu a ajuns rezultatul testului.

„Ei au fost în Turcia și s-au întors la începutul lunii martie. De atunci se simt tot rău. Gogu Mihuțescu, fratele bunicului meu, Ion Cioabă, a murit azi noapte (duminică noaptea – n.r.). Este soțul femeii care a murit azi la ATI. La el nu a venit încă rezultatul testului. Gogu Mihuțescu a fost internat pentru că suferea de diabet, îi fuseseră afectați rinichii și avea nevoie de intervenție pentru dializă. Acum sunt morți amândoi. Și în Turcia au fost tot pentru a rezolva probleme medicale”, a declarat, pentru Mediafax, Dorin Cioabă.

Al 52-lea deces din cauza coronavirusului s-a înregistrat în Ialomița, în cazul unui bărbat de 52 de ani. Acesta s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie și i s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19. El a murit în 29 martie. Pacientul nu are medic de familie și nici aparținători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.