Amenzi uriașe pentru timișenii care nu au respectat măsura de restricționare a...

Amenzi uriașe pentru timișenii care nu au respectat măsura de restricționare a circulației

0
DISTRIBUIȚI

Oamenii legii din județul Timiș continuă verificările cu scopul de a-i identifica pe cei care nu stau izolați la domiciliu sau care nu respectă măsura de restricționare a circulației.

Prefectura Timiș informează că, ieri, Poliția și Poliția Locală au verificat 2.194 de persoane, aflate în 1.127 de locații de izolare/carantinare.


Dintre acestea, trei nu respectau măsurile de izolare.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 476 sancțiuni în valoare de 679.150 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

Tot în cursul zilei de ieri, au fost verificate de jandarmii din Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș 30 persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină în 29 locații de izolare/carantinare, însă nu au fost identificate nereguli.

Totodată, jandarmii timișeni au aplicat 28 de sancțiuni în valoare de 18.050 de lei pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației. De asemenea, în ultimele 24 de ore, și jandarmii din Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat un număr de 69 de amenzi, în valoare totală de 21.200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.