Spectacol doar în tribune la ASU Politehnica – Rapid. Egal sec după...

Spectacol doar în tribune la ASU Politehnica – Rapid. Egal sec după un început umbrit de un incident nedorit GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1311319359">

ASU Politehnica şi Rapid Bucureşti s-au blocat reciproc pe „Dan Păltinişanu”. A fost 0-0 după un meci modest, mult sub spectacolul oferit de galerii. Oaspeţii au evoluat in zece oameni mai bine de 80 de minute după eliminarea jucătorului care l-a accidentat grav pe Alexandru Cherecheş.

Cu două galerii numeroase pe „Marele oval” după foarte mult timp, duelul ASU Poli – Rapid a inceput cu un incident nedorit. Când fanii bănăţeni se pregăteau să intindă coregrafia in cinstea frăţiei cu cei giuleşteni, fundaşul stânga Alex Cherecheş zăcea inconştient după intrarea intârziată a lui Băjan. Fundaşul dreapta al oaspeţilor a fost eliminat, dar acest lucru nu a ajutat misiunea din teren a niciuneia dintre echipe.

Prima repriză a fost zbatere de a ajunge la poartă. Doar Mera a fost periculos in minutul 31, la un plonjon după o minge aruncată de Ignea la colţul lung. Rapidiştii, in schimb, par să fie obişnuiti să evolueze in zece şi diferenţa de un om nu s-a văzut. Mai mult, in debutul părţii secunde Alami a reluat in exteriorul barei, dar din unghi imposibil. In rest, timişorenilor le-a fost parcă prea teamă să ducă mai mulţi jucători in ofensivă.

Tribuna tot activă a mai fost uşor entuziasmată de o reluare a lui Axente, care a incercat şi el să inscrie spectaculos in minutul 71, dar balonul nu a fost cadrat pe poartă. De asemenea, cea mai mare şansă a oaspeţilor a venit la o degajare anapoda a lui Popovici, dar Murariu s-a opus excelent la vinclu la şutul lui Djuric. S-a incheiat fără farmec, 0-0.

Rapid rămâne pe 3 şi Politehnica pe 10, departe de „premii”. La final numeroasa galerie alb-vişinie i-a băgat in şedinţă pe jucătorii vulcanicului Daniel Pancu.

ASU Politehnica: Murariu – Jurj, Mera (cpt.), Scutaru, Cherecheş (10, S. Popovici) – D. Codrea (64, Vidrăsan), Ignea – Săulescu, Trip (76, Sofran), Al. Munteanu – Axente. Pe bancă: M. Contra – Manea, Al. Pop, Coadă. Antrenor: Octavian Benga.

Rapid: M. Popa – Băjan, Mallo, Al. Iacob (cpt.), Goge – R. Lazăr, Djuric – Sefer (85, G. Creţu), Alami (67, Drăghiceanu), Hlistei – Labeau (11, Bonnin). Pe bancă: Tătaru, Panoiu, Jorza, Al. Dulca. Antrenor: Daniel Pancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.