Antrenamente întrerupte la ASU Politehnica şi Ripensia. Nicio echipă din judeţ nu...

Antrenamente întrerupte la ASU Politehnica şi Ripensia. Nicio echipă din judeţ nu se mai pregăteşte până luni inclusiv

0
DISTRIBUIȚI

Echipele de fotbal din zona de vest au luat decizii uşor diferite după suspendarea competiţiilor. Totuşi, atât grupările de Liga a II-a, cât şi cele din eşalonul imediat inferior, şi-au sistat activitatea până la începutul săptămânii viitoare. În funcţie de cum evoluează criza provocată de noul virus, jucătorii de la Ripensia şi ASU Politehnica ar putea reveni totuşi la antrenamente de săptămâna viitoare.

Atât „Ripi”, cât şi ASU Poli au avut vineri ultima şedinţă de pregătire. În continuare jucătorii au primit un program de antrenamente individuale. Alb-violeţii şi-ar putea relua pregătirea, în funcţie de ce se va decide în continuare, în cursul săptămânii viitoare. Roş-galbenii au anunţat că până luni au stopat antrenamentele.

„Având în vedere recomandările oficiale și a deciziei luate de FRF de a întrerupe toate competițiile fotbalistice, clubul nostru a suspendat antrenamentele până luni, 16 martie, inclusiv.


În funcție de evoluția situației epidemiologice, la începutul săptămânii viitoare se va decide activitatea echipei în următoarea perioadă.
În tot acest timp, ne vom supune măsurilor de precauție pentru a ne revedea sănătoși la stadion!”, se arată în comunicatul postat pe pagina de Facebook a lui „Ripi”.

La nivelul Ligii a III-a Timişul are patru echipe, toate având deocamdată activitatea complet întreruptă. Clubul CSC Dumbrăviţa a luat decizia de a sista orice activitate până la data de 31 martie, inclusiv antrenamentele seniorilor din C.

CSC Ghiroda şi-ar putea relua antrenamentele cel mai devreme luni, 24 martie. Iar Fortuna Becicherecu Mic şi ACS Poli aşteaptă şi ele să vadă cum evoluează situaţia neobişnuită care ar putea duce chiar la blocarea sezonului competiţional.

„Este o problemă mondială. Normal că am fi vrut să continuăm, avem moralul destul de bun după prima etapă, dar ne conformăm la ceea ce se întâmplă. Campionatul este întrerupt până la sfârşitul lunii martie, antrenamentele sunt întrerupte. Vedem ce se va întâmpla, în funcţie de ce decizii iau conducătorii ţării, conducătorii sportului, conducătorii fotbalului, inclusiv la nivel mondial, şi atunci vom decide şi noi cum să procedăm. Trebuie să luăm foarte în serios lucrurile, să ne aliniem toţi, să fim solidari în stoparea acestui virus”, a declarat Silviu Bălace, antrenorul lui ACS Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.