Au început lucrările la centura de sud a Timișoarei FOTO

Au început lucrările la centura de sud a Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1750467234">

Vești bune aduse de președintele Consiliului Județean Timiș. Călin Dobra a anunțat că în această dimineață au început efectiv lucrările la centura de sud a Timișoarei.

„Viața trebuie să meargă înainte. Au început lucrările la Centura de Sud a Timișoarei. Traversăm o perioadă dificilă și poate că o șosea e ultimul lucru care contează, însă, astfel de vești ne ajută să rămânem optimiști și convinși că lucrurile vor reintra pe făgașul normal. În 12 martie anunțam că Centura de Sud a Timișoarei a primit autorizația de construire. După nici două săptămâni, dăm cea mai așteptată veste: în această dimineață au început lucrările! În următoarele 24 de luni, situația se va schimba radical pentru șoferi, dar și pentru aerul Timișoarei, oraș sufocat de TIR-uri”, a afirmat șeful CJ Timiș, care s-a aflat pe șantierul centurii de sud a Timișoarei, în această dimineață.

Firma care a câștigat licitația pentru realizarea centurii este Tirrena Scavi, iar valoarea contractului este de 324 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.