Autocamion încărcat cu bitum fierbinte, răsturnat pe șosea după ciocnirea cu o...

Autocamion încărcat cu bitum fierbinte, răsturnat pe șosea după ciocnirea cu o mașină. O persoană a rămas încarcerată, intervine elicopterul SMURD

0
DISTRIBUIȚI

Accidet rutier în vestul țării, astăzi.


O persoană a rămas încarcerată într-un autocamion încărcat cu bitum, care s-a scurs pe șosea. S-a solicitat intervenția elicopterului SMURD.

Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit în județul Arad, pe DN 79A, între localitățile Joia Mare și Almaș. În urma coliziunii, persoana din autoturism a rămas încarcerată. Circulația este blocată.

Autocamionul era încărcat cu bitum fierbinte și s-a răsturnat. Încărcătura s-a scurs pe șosea. S-a acționat în același timp pentru extragerea persoanei încarcerate din mașină, dar și pentru răcirea bitumului.

A fost solictată intervenția elicopterului SMURD. Au mai intervenit la fața locului echipaje ale poliției, ambulanțe SAJ și SMURD, respectiv echipaje ale pompierilor.

UPDATE Persoana din mașină a fost descarcerată. Autoturismul a fost prins sub bitum. Victima este în viață, conștientă, cu arsuri pe membrele inferioare și mai multe traumatisme.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.