Băiatul de 16 ani confirmat cu virusul care provoacă boala Covid-19: „Cred...

Băiatul de 16 ani confirmat cu virusul care provoacă boala Covid-19: „Cred că au dat ceva greșit acolo, la analize, n-are cum. Confundă o simplă răceală cu coronavirusul”

1
DISTRIBUIȚI

Băiatul de 16 ani din Timișoara, confirmat cu noul coronavirus, spune că singurul simptom pe care îl are este roșu în gât și este convins că are o simplă răceală. „Cred că au dat ceva greșit acolo, la analize”, spune el.

Băiatul de 16 ani, singurul minor din România confirmat cu virusul SARS-CoV-2, care provoacă boala Covid-19, spune că nu-i este frică și este convins că nu are nimic.

„Nu-mi este frică, nu am nimic, sunt foarte bine, mă simt foarte bine.


Cred că au dat ceva greșit acolo, la analize, n-are cum. Confundă o simplă răceală cu coronavirusul. Am doar puțin roșu în gât”, a spus tânărul la Digi24. Scepticismul tânărului este oarecum de înțeles, pentru că boala Covid-19 prezintă simptome similare cu răceala sau gripa.

Întrebat cu câte persoane a intrat în contact înainte să fie izolat, băiatul nu a putut face o estimare, dar a spus că a fost la școală vineri, ultuma dată, când a intrat în contact cu toți colegii. Apoi, a povestit că a fost să își facă analizele pentru practică și a spus că la școală merge cu tramvaiul.

Tânărul de 16 ani, care este al cincilea caz de infecție cu noul coronavirus din România, a avut fost pozitiv, joi, la testul pentru Covid-19, după ce anterior testul a fost, de asemenea, pozitiv, a anunțat Grupul de comunicare strategică.

Potrivit aceleiași surse, colegul de bancă al tânărului a fost testat, iar rezultatul a fost negativ.

Tânărul de 16 ani, internat la Timișoara, este nepotul bărbatului de 47 de ani, în cazul căruia a fost confirmată, de asemenea, infecția.

1 COMENTARIU

  1. baiatul asta stie prea multe. e foarte usor de vazut ca doctorii nostri sunt in mare parte niste IMBECILI, pur si simplu. ati vazut ce oameni ajung doctori si prin ce metode… deci mare grija pe mana carui „doctor” ajungeti

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.