Bitdefender oferă soluţii antivirus gratuite spitatelor din întreaga lume. Atacurile informatice care...

Bitdefender oferă soluţii antivirus gratuite spitatelor din întreaga lume. Atacurile informatice care exploatează subiectul coronavirus s-au înmulţit

0
DISTRIBUIȚI

Bitdefender a anunțat, ieri, că oferă gratis soluții de securitate tuturor spitalelor din lume. Producătorul român de software arată că atacurile cibernetice care exploatează subiectul coronavirus au crescut de circa cinci ori.

„Instituțiile sanitare de toate dimensiunile, de la cabinete stomatologice și oftalmologice până la spitale regionale de mari dimensiuni, pot solicita acces gratuit la întreg portofoliul de produse vizitând www.bitdefender.com/freehealthcaresecurity.


Pentru organizațiile cu peste 1.000 de angajați, Bitdefender pune la dispoziție și un serviciu de administrare a securității IT, astfel încât unitățile să poată beneficia de protecție 24/7 chiar dacă nu au personal de specialitate numeros”, se arată în anunţul companiei.

Conform Bitdefender atacurile informatice periculoase legate de COVID-19 au crescut cu 475% în martie față de luna precedentă și e așteptat să urce de până la cinci ori până la finalul lunii martie comparativ cu februarie. România se află în primele zece ţări afectate, într-un top în care se mai află SUA, Turcia, Germania sau Italia.

„Hackerii acționează oportunist și lipsit de orice etică și profită de aceste vremuri de incertitudine ca să infecteze cele mai vulnerabile ținte cu amenințări informatice, tentative de înșelăciune și fraudă online. Suntem recunoscători pentru munca personalului medical și vrem să îi sprijinim oferind protecție pentru informațiile sensibile ale organizațiilor într-un mod în care să le asigure desfășurarea neîntreruptă a activității, respectiv să trateze pacienți și să încetinească răspândirea virusului”, spune Florin Talpeș, CEO al Bitdefender.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.