Pot începe lucrările la centura de sud a Timișoarei. A fost eliberată...

Pot începe lucrările la centura de sud a Timișoarei. A fost eliberată autorizația de construire

0
DISTRIBUIȚI

Vești bune aduse de președintele Consiliului Județean Timiș.


Călin Dobra anunțat, astăzi, pe Facebook, că încep lucrările la centura de sud a Timișoarei în perioada imediat următoare. Asta după ce a fost eliberată autorizația de construire.

„Încep lucrările la Centura de Sud a Timișoarei. După toată agitația din ultimele zile, în sfârșit, o veste excelentă: varianta de ocolire Timișoara Sud are autorizație de construire! Ordinul de începere a lucrărilor, pentru cei 26 de kilometri, va fi dat cât de repede posibil, iar utilajele sunt pregătite să intre în acțiune”, a precizat Călin Dobra.

Lungimea totală a acestei porțiuni va fi de 25,69 de kilometri. Traseul centurii se desfășoară pe raza Timișoarei, dar și a localităților Sânmihaiu Român, Șag, Giroc, Moșnița Nouă și Ghiroda. Operatorul economic care se ocupă de proiectarea și execuția este TIRRENA SCAVI SpA. Valoarea contractului este de 272.432.921,95 lei fără TVA, echivalentul a 58 milioane euro fără TVA, având un cost/km de 2,25 milioane euro fără TVA. Lucrările trebuie să fie finalizate în 24 de luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.