Cannabis introdus în țară, pe la frontiera de vest, într-o mașină de...

Cannabis introdus în țară, pe la frontiera de vest, într-o mașină de transport bagaje. Ce destinație avea „marfa”

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii din Bacău şi cei ai Inspectoratului Poliţiei de Frontieră Oradea, alături de procurori DIICOT, au găsit într-o mașină, la Nădlac, sute de grame de cannabis. Oamenii legii au făcut nouă percheziții în Bacău, în urma cărora au găsit droguri și bani.

Potrivit Poliției, polițiștii din Bacău şi cei ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea, împreună cu procurorii DIICOT Bacău, au controlat un autoturism la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.


Mașina făcea transport de colete, și în ea s-au găsit 630 de grame rezină de cannabis, drogurile fiind ascunse în diferite obiecte.

Pentru destructurarea rețelei de trafic de droguri ce acționa în județul Bacău, poliţiştii au făcut luni nouă percheziţii domiciliare, la locuinţele persoanelor bănuite de trafic de droguri de risc. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat droguri de risc şi substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, instrumente de mărunțire, porționare, ambalare (grindere, cântare, țiple, folii aluminiu), telefoane mobile și tablete, 11.600 de lei, 300 de euro, 115 lire sterline și 121 de dolari.

Șapte persoane au fost conduse pentru audieri la sediul DIICOT Bacău, patru dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.