Cantină socială, dar și alte investiții cu bani europeni, la Jimbolia

Cantină socială, dar și alte investiții cu bani europeni, la Jimbolia

0
DISTRIBUIȚI

La sediul ADR Vest a fost semnat un contract de finanțare cu primăria orașului Jimbolia pentru realizarea unei cantine sociale în beneficiul locuitorilor orașului aflați în risc de sărăcie.

Proiectul beneficiază de finanțare europeană destinată regenerării orașelor mici și mijlocii iar valoarea totală a acestuia este de 2,65 milioane lei, din care 2,53 milioane lei finanțare nerambursabilă.


Fondurile vor fi folosite la reabilitarea, modernizarea și consolidarea fostei cantine școlare a liceului tehnologic, care va fi transformată în cantină socială, iar lucrările vor consta în realizarea unui nou acoperiș, izolarea termică a pereților exteriori, a planșeului sub șarpantă și a pardoselii, înlocuirea tâmplăriei, înlocuirea instalațiilor, amenajări interioare, dotarea cu mobilier și alte echipamente specifice.

O a doua componentă a proiectului vizează îmbunătățirea spațiului public urban prin reabilitarea trotuarelor de pe străzile adiacente cantinei. Termenul prevăzut pentru finalizarea lucrărilor este de 17 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.