Cărți poștale cu flori și mesaje pentru mame, proiectul prin care se...

Cărți poștale cu flori și mesaje pentru mame, proiectul prin care se adună bani pentru femeile aflate în dificultate

0
DISTRIBUIȚI

Cărți poștale cu flori și mesaje cu citate din poezii au primit cei care au intrat astăzi în librăriile “La două bufnițe” și “Cartea de nisip”, deopotrivă femei, bărbați, copii, care au acum ocazia, la rândul lor, să ofere mamelor lor cărțile poștale primite în dar.


Printre mesajele tipărite pe verso se regăsesc și două citate din poeziile poetului Robert Șerban, scrise chiar pentru mama lui. Cărțile poștale fac parte dintr-o colecție cu titlul AMINTEȘTE-ȚI DE MAMA TA.

Proiectul a fost inițiat de tinerii din Club Interact Cetate Timișoara cu intenția de a strânge fonduri pentru a ajuta femei aflate în situații dificile, care au nevoie de sprijin. Pentru a lansa proiectul, copiii au ales ziua de 8 martie, cea mai potrivită zi când este vorba despre mame. Astăzi cărțile poștale au fost oferite cadou. Pe viitor, cărțile poștale vor fi vândute, fie prin intermediul unor librării, dacă acestea vor îmbrățișa ideea, fie la evenimente caritabile, unde fiecare poate dona o mică sumă pentru ele.

Cu banii strânși vor fi ajutate câteva femei aflate în situații dificile, femei aflate în evidența ONG-ului ”Salvați Copiii”.

Cărțile poștale sunt tipărite pe hârtie reciclată și reproduc desene originale cu flori, în creion pe hârtie, realizate de un membru al Interact Cetate, George Matei, elev în clasa a X-a la Liceul de Arte Plastice din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.