„Cei mari, cei mici…”, spectacol online din partea Teatrului Clasic din Arad

„Cei mari, cei mici…”, spectacol online din partea Teatrului Clasic din Arad

0
DISTRIBUIȚI

Din 10 martie, Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad și-a suspendat spectacolele, dar a decis să compenseze dificultatea impusă de măsurile de siguranță luate în urma răspândirii  pandemiei, oferind în dar spectatorilor câte două piese săptămânal, care vor fi postate pe pagina de Facebook a teatrului miercuri și vineri, începând cu ora 19.00.

După comedia „Flori, fete, filme sau băieți”, cel de-al doilea spectacol transmis online, pe care iubitorii de teatru îl vor putea vedea începând de miercuri, 25 martie, ora 19.00, este „Cei mari, cei mici…”, care va fi disponibil pe pagina de Facebook timp de 48 de ore.


Spectacolul  a fost pus în scenă de Ioan Peter Pit, care vorbește despre semnificația spectacolului în aceste zile atât de apăsătoare și despre viziunea sa regizorală, începând cu o continuare a titlului: „…alături de cei dragi. Cam așa s-ar încheia o urare standard cu ocazia unui eveniment, de regulă aniversar. Ce urmează? Mulțumesc, Inimioară sau Like, în funcție de gradul de apropiere față de persoana care te gratulează. Niciodată n-am înțeles de ce se spune «alături» și nu împreună cu ei. Despre cum e când începi să trăiești «pe lângă» tine, pe lângă ceilalți (mai mult sau mai puțin apropiați) este și povestea care vi se propune. De la distanță. Din pricina situației aparte pe care o traversăm. Vremuri. De învățat să fiu împreună cu mine, cu cei dragi. Și într-o bună zi, din nou, împreună cu voi”.

Spectacolul prilejuiește o întâlnire cu actorii Carmen Vlaga Bogdan, Cecilia Lucanu Donat, Andrei Elek și Ioan Peter Pit. Costumele sunt creația lui Indre Colta, decorul a fost realizat de Anamaria Șerban iar muzica a fost compusă de George Dancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.