Cel mai recent bilanț al epidemiei de coronavirus în România: 906 cazuri...

Cel mai recent bilanț al epidemiei de coronavirus în România: 906 cazuri confirmate, 13 decese, 86 de pacienți vindecați

0
DISTRIBUIȚI

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat noi cifre în ceea ce privește epidemia de coronavirus în România. Numărul total de cazuri confirmate a ajuns astăzi la 906.

„Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 906 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 906 persoane confirmate pozitiv, 86 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 23 la București, șase la Craiova, doi la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași).


Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Iași, Suceava, Arad, Craiova, Timișoara și Bacău, au decedat. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri de îmbolnăvire. Pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani”, a transmis GCS.

La Terapie Intesivă, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care opt în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 100.199 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul judeţului Timiş, în carantină instituționalizată sunt 228 persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 1.723 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 14.466 de teste, din care 646 în unități medicale private.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.