CJ Timiș cumpără de urgență materiale de protecție pentru personal și reactivi...

CJ Timiș cumpără de urgență materiale de protecție pentru personal și reactivi necesari testării pentru coronavirus, la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara in faliment solutie

Consiliul Județean Timiș anunță că a luat o serie de măsuri, în contextul în care sunt înregistrate mai multe cazuri de coronavirus chiar la nivelul Timișoarei.

Astfel, astăzi, reprezentanții instituției au semnat un contract în valoare de aproape 230.000 lei, pentru cumpărarea a cinci module duble de izolare, adică zece containere, care vor ajunge în punctele de trecere a frontierei și la Aeroportul Timișoara.


Potrivit șefului CJ Timiș, primele două module vor ajunge săptămâna viitoare, iar următoarele trei, în cel mai scurt timp.

De asemenea, CJ Timiș cumpără și mai multe materiale și reactivi de care Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara are nevoie, ca urmare a unei solicitări venite din partea unității medicale.

„Consiliul Județean Timiș va aloca fonduri pentru achiziționarea de urgență a materialelor de protecție pentru personal, a reactivilor pentru testare, necesare pentru monitorizarea și managementul potențialelor infecții cu Covid 19 și a 450 de teste. Unitatea sanitară din orașul de pe Bega este desemnată de comisia Ministerului Sănătății să primească și să acorde îngrijiri medicale pacienților infectați sau suspectați de infecția cu coronavirus”, a precizat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.