CJ Timiș anunță că va cumpăra zece paturi performante de Terapie Intensivă...

CJ Timiș anunță că va cumpăra zece paturi performante de Terapie Intensivă pentru Spitalul Județean Timișoara, în contextul crizei provocată de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

Consiliul Județean Timiș a decis să aloce 3,5 milioane de lei, prin rectificare bugetară, cu scopul achiziționării a zece paturi de ATI, în contextul crizei provocată de coronavirus. Acestea vor fi cumpărate pentru Spitalul Județean Timișoara și, potrivit reprezentanților CJ Timiș, sunt cele mai performante de pe piață, având toate echipamentele necesare, inclusiv ventilatoare mecanice.

„De altfel, în prezent, din cele 58 de paturi existente în Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean Timișoara, doar 32 pot asigura servicii complete pentru pacienții în stare critică, iar gradul de ocupare e în permanență de 100%.


Consider că e o investiție foarte importantă, pentru că întreaga țară se confruntă cu un număr total insuficient de paturi în secțiile de ATI. Rămânem puternici! Noi lucrăm, voi stați acasă”, a declarat Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.