Concert în bucătăria lui Flocea. TM Groove, „răspuns muzical prietenos la deciziile...

Concert în bucătăria lui Flocea. TM Groove, „răspuns muzical prietenos la deciziile oficiale COVID 19“

0
DISTRIBUIȚI

Formația timișoreană TM Groove va susține sâmbătă 14 martie de la ora 20 un concert care va fi transmis live prin intermediul rețelei de socializare Facebook inclus în seria „Bucătăria lui Flocea“.

„Seria de concerte «Bucătăria lui Flocea» a pornit de la o repetiție de a noastră înaintea unui concert acustic. Nu avea rost să mergem până la sala de repetiții așa că am hotărât să invadăm spațiul personal al tobarului și bineînțeles și frigiderul personal. După ce ne-a gătit ceva bun și ușor am început să cântăm și am filmat. Am ascultat cum sună locul și am decis să punem asta pe Facebook să vedem reacțiile oamenilor, care au fost nesperat de bune.


În Bucătaria lui Flocea suntem noi. Fără electronică. Fără lumini de scenă și fără efecte. Ediția de sâmbătă, de la ora 20 e un răspuns muzical prietenos la deciziile oficiale COVID 19“, ne-a declarat Horia Crișovan, din partea TM Groove.

Artiștii timișoreni care alcătuiesc formația The TM Groove au lansat la începutul acestui an, un nou cover din seria melodiilor lansate în „Bucătăria lui Flocea“, piesa fiind o preluare după Tones and I – „Dance Monkey”.

The TM Groove s-a născut în plină modă „cover band”. Adaptarea la noul trend nu a putut fi făcută „copy-paste”, ci creativ. Armonii schimbate, părți inventate brusc în piese prea-cunoscute, solouri aproape niciodată la fel sau ritmurile modificate, clasează acest proiect muzical într-o nouă categorie… a elitelor. Stilurile abordate de formație sunt de la pop, rock internațional până la funk și RnB, cu accente tradiționale românești. De-a lungul colaborărilor trecute, TM Groove a lansat (fară să își propună neapărat) o modă „sănătoasă”, bazată pe creativitatea explozivă a celor doi membri ROCK – Florin „Flocea“ Cvașa si Horea Crisovan – învelită în foița fină de tutun aromat a lui Mircea Ardeleanu JR. La această rețetă, Maria Hojda a venit ca un liant, iar Marcelle Poaty Souami s-a integrat perfect reușind să creeze dependență urechilor ascultătorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.