Concert de muzică punk irlandeză, alături de canadienii de la The Mahones,...

Concert de muzică punk irlandeză, alături de canadienii de la The Mahones, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Formația canadiană The Mahones va susține un concert extraordinar inclus în turneul mondial „30th Anniversary World Tour (Part 1)“, evenimentul urmând să se desfășoare marți 3 martie, de la ora 20, la Capcana.

Trupa a luat naștere în 1990 de St. Patrick Day la inițiativa lui Finny McConnell (născut în Dublin) inițial ca un proiect provizoriu. După succesul primului gig, liderul trupei a luat hotărârea să pună bazele unei formații de sine stătătoare, care în cei 30 de ani de existență a lansat zece albume de studio, trei discuri compilații, două albume live și două EP-uri. Printre influențele celor de la The Mahones se numără The Clash, The Pogues, Greenland Whalefishers, The Who și Hüsker Dü și de-a lungul anilor componența trupei s-a modificat de nenumărate ori.

În cariera trupei, muzicienii au făcut turnee în peste 35 de țări la nivel internațional și a evoluat pe scene alături de nume ca Dropkick Murphys, Stiff Little Fingers, Shane MacGowan and The Popes, Billy Bragg, UK Subs, Sick Of It All, Agnostic Front, The Buzzcocks, The Damned, Suicidal Tendencies, The Prodigy, Skunk Anansie, Sinéad O’Connor sau Van Morrison.


Cu trei ani în urmă, The Mahones a lansat compilația „The Very Best: 25 Years of Irish Punk”, ce a cuprins înregistrări noi ale pieselor lor clasice. În 2010, The Mahones a pus bazele propriei case de discuri care se numește Whisky Devil Records.

În deschiderea celor de la The Mahones va cânta formația The Dockers. Trupa cu mulți ani de experiență în spate și peste 100 de concerte realizate în România și în afara ei, abordează muzică tradițională irlandeză și a deschis anul trecut concertul celebrei trupe The Rumjacks din Timișoara.

În cadrul acestui turneu, formația The Mahones va susține un alt concert în România, miercuri, 4 martie la FORM Space (Cluj-Napoca), iar biletele pentru recitalul din Timișoara costă 50 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.