ASU Politehnica promite un joc mai „organic” pe „sinteticul” de la Chiajna....

ASU Politehnica promite un joc mai „organic” pe „sinteticul” de la Chiajna. Cum a evoluat starea lui Cherecheş

0
DISTRIBUIȚI

„Băieţii in ghete” vor să lase in urmă jocul dezamăgitor, de pe teren propriu, cu Rapid, primul oficial din 2020, şi speră la cel puţin un punct pe terenul unei formaţii aflate în suferinţă – Concordia Chiajna. Atuul principal al gazdelor, care beneficiază în continuare de jucători peste media eşalonului, pare să fie suprafaţa sintetică.

ASU Politehnica e puţin după mijlocul ierarhiei dacă ţinem cont de formaţiile retrase. După un 0-0 sec din toate punctele de vedere, (cu excepţia atmosferei create de suporteri) cu giuleştenii, timişorenii nu au o misiune tocmai uşoară. Fosta divizionară A din Ilfov ocupă loc retrogradabil, având doar 21 de puncte, la fel ca Reşiţa.

„Avem o deplasare grea din punctul meu de vedere, întâlnim o fostă divizionară A, care a retrogradat anul trecut. O echipă care suferă in ultimele meciuri. O să-şi dorească foarte mult să câştige acest meci. Pentru a se salva de la retrogradare. Va fi un meci crâncen, de luptă. Sperăm să ne întoarcem de la Chiajna cu punct sau puncte”, a declarat Octavian Benga, „principalul” Politehnicii.

ASU Poli nu poate miza in Ilfov pe Vasile şi Vidrăsan, pe lângă Cherecheş. „Aţi observat ce a păţit la meciul cu Rapid. S-a scris că nu a fost fault, a fost clar ca lumina zile, jucătorul nostru a lovit mingea cu capul şi mai mult ca sigur neintenţionat a lovit jucătorul de la Rapid. Putea să se intâmple o tragedie, o eliminare justă”, a mai spus Benga pe marginea faptului că au apărut unele articole in apărarea intervenţiei lui Băjan, jucător care la rândul său nu ar fi putut continua jocul chiar dacă nu era eliminat.

„S-a făcut un al doilea RMN de către un neurolog.


Pot spune că pe jucători chiar şi in timpul meciului şi după i-a afectat tare starea lui Cherecheş… Sănătatea e cea mai importantă. Sperăm să revină cât mai repede la antrenamente. Zilele trecute a avut ceva ameţeli, azi s-a simţit mai bine. Sperăm să nu fie probleme in urma acestui contact”, a precizat Tavi Benga legat de starea fundaşului stânga.

Bănăţenii se deplasează mâine spre Snagov pentru duelul de sâmbătă. „Ne intâlnim cu o echipă care are in componenţă mulţi jucători cu experienţă, din Liga I. Au calitate. Sperăm să-i blocăm… Ne-am antrenat şi pe sintetic, nedorit de mine, dar incercăm să ne adaptăm pe suprafaţa de la Chiajna, nu e uşor. Am avut meciuri pe acel teren de multe ori…”, a conchis Benga. Acesta speră ca echipa sa să se revanşeze in perioada următoare in faţa fanilor, la Chiajna alb-violeţii vor primi şi sprijinul unui important contingent de suporteri ai Rapidului: „In primul rând a fost dezamăgitor pentru noi, ne doream altceva, am declarat că ne bucurăm că vin mulţi spectatori. Jocul a fost influenţat de mai mulţi factori… Am mare incredere in jucători, cu siguranţă vom arăta mult mai bine in etapa care urmează, etapele care urmează. Imi pare rău sincer de spectatori, chiar imi doream să facem un joc mult mai reuşit”.

„Legat de deplasarea de la Chiajna, va fi un meci dificil, va trebui să fim atenţi pe toată durata jocului. Chiar dacă sunt mai jos in clasament. Cred că prin motivaţie şi dorinţa de la antrenamente, mai ales după un meci mai slab, ne dorim să demonstrăm că puteăm să dăm mult mai mult”, a spus şi Călin Jurj. Culmea, fundaşul dreapta a fost implicat in duelul tur cu echipa lui Daniel Pancu intr-o accidentare gravă: „Am fost afectat, pentru că chiar eu am trecut prin aşa ceva, in tur am păţit eu aşa ceva. Chiar m-a intrebat un jucător al Rapidului despre asta…”.

Raul Vidrăsan rămâne să le ţină pumnii colegilor, căci nu va putea evolua pe un teren pe care-l cunoaşte, dar pe care nicidecum nu-l laudă: „E destul de nasol sinteticul de la Chiajna. Ştiu cum se prezintă, ca junior am evoluat mult acolo. Chiajna e o echipă cu jucători experimentaţi. Mergem să luăm cele trei puncte, sper să se intâmple acest lucru”.

Partida Concordia Chiajna – ASU Politehnica se dispută sâmbătă, de la ora 11, in runda 24 a Ligii 2. Timişorenii au 32 de puncte, cu 11 mai multe decât ilfovenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.