Conducerea Spitalului Municipal Timișoara, după scrisoarea deschisă a personalului ATI: „Sunt echipamente...

Conducerea Spitalului Municipal Timișoara, după scrisoarea deschisă a personalului ATI: „Sunt echipamente asigurate”

3
DISTRIBUIȚI

Olimpia Oprea, managerul Spitalului Municipal Timișoara, a ținut să-și liniștească atât angajații, cât și pe timișoreni, după scrisoarea deschisă trimisă de o parte din personalul secției de Terapie Intensivă.


Dr. Oprea a declarat că exhipamentele de protecție sunt asigurate și că spitalul nu va duce lipsă nici în perioada următoare.

„Sunt echipamente asigurate. Dimineață, la ora 09.00, am vorbit cu domnul locotenent Mihoc (n.r. șeful ISU Timiș) care ne-a mai trimis 30 de combinezoane și măști. Aseară le-am dus 40 de viziere, din care zece au rămas în UPU, 30 le-au luat la Terapie Intensivă fără să se gândească că au nevoie și alții. Eu sunt foarte supărată pentru modul în care au procedat. Nu au avut cazuri cu Covid internate, aveau echipamente pentru weekend și la nevoie pot lua din UPU. Asistentele știu că sunt echipamentele, sunt calme, nu sunt panicate, scrisoarea a pornit doar de la medicii de la Terapie Intensivă. Eu înțeleg, toată lumea este speriată de ce urmează, dar luni sau marți primim un număr foarte mare de echipamente. Am primit bani de la Consiliul Local Timișoara, 1,5 milioane de lei, i-am prevăzut doar pentru echipamente de protecție pentru personal. Am încercat să acoperim toate nevoile. Spitalul are bani să cumpere echipamente, marea problemă este că nu vin atât de des precum am vrea noi”, a spus dr. Olimpia Oprea.

3 COMENTARII

 1. ‘avem de toate’. suna cunoscut? normal ca ei nu trateaza covid, dar pe pacient nu scrie care are cand vine. peste tot(suceava, arad etc.) s-a aflat dupa.
  teste nu, echipamente nu… dar avem de toate

 2. Care pe care?

  În atenția doamnei manager SCMUT ,OPREA OLIMPIA!!!!
  Eu ,asistenta șefă ATI 1-SCMUT,va asigur că întreg colectivul (asistenți,infirmiere,brancardieri,registrator medical) aderăm la scrisoarea deschisă a medicilor ATI.
  Dorim echipamente de protecție!
  Nu mai este timp pentru discuții inutile!

 3. Unde sunt echipamentele doamna Oprea?!
  Măști transparente? Halate transparente și lipite cu banda adezivă?
  Haideți dvs. să lucrați așa!
  Minciuni și dezinformare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.