Autoritățile locale au trecut la „telemuncă”. Conferințele de presă ale CJ Timiș...

Autoritățile locale au trecut la „telemuncă”. Conferințele de presă ale CJ Timiș și Primăriei Timișoara, organizate la distanță ca măsură de protecție față de coronavirus

0
DISTRIBUIȚI

dobra robu

Reprezentanții unora dintre cele mai importante instituții din județul Timiș nu renunță la conferințele de presă organizate săptămânal, însă au schimbat formatul acestora, ca măsură de protecție față de coronavirus.

Astfel, Consiliul Județean Timiș a programat conferința de presă pentru ziua de luni, la ora 13.00.


Dacă inițial, acțiunea trebuia să se desfășoare la sediul instituției, ulterior, reprezentanții CJ Timiș au informat că aceasta va fi live pe Facebook.

„Având în vedere ultimele evoluții în ceea ce privește coronavirusul SARS-CoV-2 / COVID-19, pentru siguranța dumneavoastră și a angajaților consiliului, am hotărât modificarea formatului în care se va desfășura conferința de presă de luni, 16 martie, ora 13.00. Astfel, aceasta va avea loc live pe Facebook, pe pagina Consiliului Județean Timiș, fără prezența fizică a dumneavoastră”, a informat CJ Timiș.

De asemenea, și Nicolae Robu a decis să organizeze conferința săptămânală de la sediul Primăriei Timișoara, programată în fiecare marți, la ora 11.00, dar și cea de la sediul PNL Timiș, care are loc vinerea, la ora 12.00, tot pe Facebook. Aceasta nu este o schimbare prea mare pentru edilul-șef, care și până acum își transmitea conferințele de presă în direct pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.