Consiliul Județean Timiș, noi pași pentru a realiza „mini-centura” Timișoarei

Consiliul Județean Timiș, noi pași pentru a realiza „mini-centura” Timișoarei

0
DISTRIBUIȚI

asfaltare

Președintele Consiliului Județean, Călin Dobra, a anunțat că instituția pe care o conduce a reușit să facă noi pași cu scopul de a realiza centura secundară a Timișoarei. Aceasta ar urma să fie formată din mai multe drumuri județene, în jurul orașului.

„Mini-centura municipiului Timișoara va fi realizată din drumuri județene. Pentru drumul Săcălaz – DN6 a fost finalizat proiectul, a fost predat proiectul la nivelul consiliului județean.


La acest moment, echipa tehnică verifică proiectul și se va da drumul în săptămâna ce urmează, dacă proiectul este ok, spre echipa de la achiziții publice, pentru a fi licitată execuția și acestui drum județean care face parte din mini-centura orașului Timișoara. Aceasta este formată din drumuri județene și vine în sprijinul degrevării traficului și în mod special a tranzitului prin municipiul Timișoara”, a declarat Călin Dobra.

Potrivit șefului CJ Timiș, alte două drumuri județene care vor forma mini-centura Timișoarei au fost deja asfaltate. Este vorba de drumul dintre Dudeștii Noi și Sânandrei și cel dintre Sânmihaiu Român și Săcălaz.

„Bineînțeles, vom continua cu ceea ce înseamnă proiectul de lărgire la patru benzi a drumului Sânandrei – Calea Aradului. În mare parte, vom discuta de realizarea unui inel complet în jurul Timișoarei, format din drumuri județene și pe partea de vest, și pe partea de est și, bineînțeles, conectarea cu centura existentă și cu centura de sud”, a detaliat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.