Compania Continental ia măsuri pentru sănătatea angajaților. 40.000 de euro donați pentru...

Compania Continental ia măsuri pentru sănătatea angajaților. 40.000 de euro donați pentru a sprijini lupta cu epidemia

0
DISTRIBUIȚI

Continental ia toate măsurile preventive pentru a-și proteja angajații. Majoriteatea angajaților din centrele de dezvoltare și cercetare lucrează de acasă pe o perioadă extinsă de timp.


În același timp, activitatea operațională din centrele de producție poate suferi schimbări de program, inclusiv suspendarea temporară a activității.

De la izbucnirea pandemiei de coronavirus, întreaga activitate economică de pe tot mapamondul a fost dată peste cap. Producția în fabricile mari, precum este și Continental, a fost modificată treptat, iar în unele cazuri a fost oprită complet. O bună parte a angajaților fabricii Continental lucreză de acasă, fiind feriți, astfel, de expunerea la noul coronavirus.

Continental România a făcut o donație de peste 40.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente necesare în spitale. S-au cumpărat două ventilatoare non-invazive și patru containere de triaj epidemiologic, în contextul creșterii numărului de persoane diagnosticate cu coronavirus.

„Imediat ce circumstanțele o vor permite, angajații vor reveni la modul de lucru uzual. Toate deciziile sunt luate pentru siguranța și sănătatea tuturor”, au transmis cei de la Continental.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.