Contractul cu cea de-a treia firmă de salubrizare din Timișoara, care va...

Contractul cu cea de-a treia firmă de salubrizare din Timișoara, care va ridica gunoiul din rampele ilegale, a fost semnat

0
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu a anunțat, astăzi, în cadrul conferinței de presă transmisă live pe Facebook, că Primăria Timișoara a semnat contractul cu cea de-a treia firmă de salubrizare din oraș, care va avea sarcina de a ridica deșeurile din rampele ilegale. Contractul cadru este pe o perioadă de patru ani, iar valoarea lui se ridică la peste 23 de milioane de lei, la care se adaugă TVA.

„A fost semnat contractul pentru colectarea, transportul, depozitarea, valorificarea deșeurilor vegetale și a deșeurilor din construcții provenite din demolări, din activități de reamenajare și reabilitare, abandonate pe domeniul public al municipiului Timișoara.


Câștigător al licitației este SC Transclean SRL, valoarea pe un an este de 5,7 milioane lei, fără TVA. Contractul cadru este pe patru ani și are o valoare totală de 23,19 milioane lei, fără ATVA. Vorbim de un contract cadru, din acest contract cadru vor deriva contracte subsecvente și evident se plătesc doar acele activități care vor fi făcute și la volumul de lucrări efectuat”, a explicat Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a ținut să precizeze că orașul nu mai este unul murdar, dar că mai sunt multe de făcut până când va deveni unul model.

„Iată câți bani cheltuim pentru a avea orașul cât mai curat, dar oricât am cheltui noi, fără comportamentul civilizat al nostru, al tuturor locuitorilor orașului, nu vom putea avea orașul la standardele de curățenie pe care ni le dorim. Timișoara nu mai este un oraș murdar acum, este un oraș curat, dar nu este un oraș model de oraș curat, cum îmi doresc eu să fie. Este în rând cu celelalte orașe pe care eu le cunosc foarte bine, văzându-le pe teren, la ele acasă, și nu preluând clișee de la oameni care niciodată nu le-au vizitat. Eu îmi doresc mai mult și va fi și mai bine, pentru că nu ne lăsăm, întotdeauna facem mobilizare atât cât trebuie pentru a ne atinge scopurile”, a declarat Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.