Înfrângere clară pentru SCM Politehnica în deplasare la CSM Bucureşti. Doar prima...

Înfrângere clară pentru SCM Politehnica în deplasare la CSM Bucureşti. Doar prima parte a întâlnirii a fost echilibrată

0
DISTRIBUIȚI

Handbaliştii alb-violeţi riscă în continuare să nu prindă play-off-ul. Astăzi, SCM Politehnica a cedat categoric în sala „Rapid” cu CSM Bucureşti. A fost 28-19 pentru gazde după ce la pauză deficitul bănăţenilor era de doar două goluri.

Poli a avut +3 pe tabelă în primele minute, dar bucureştenii au revenit şi şi-au adjudecat prima repriză cu 13-11.


Era cea mai mare diferenţă în favoarea lor până atunci iar din păcate pentru elevii lui Pero Milosevic, aceasta s-a mărit rapid după pauză.

În ciuda evoluţiei bune a portarului Varo şi care a făcut posibilă o apropiere temporară pe tabelă, CSM-ul a ajuns la +10 când mai erau mai puţin de două minute din dispută. Sadoveac pentru SCM Poli, respectiv Georgievski pentru amfitrioni, au fost principalii marcatori ai întâlnirii, ambii cu câte şapte goluri.

SCM Politehnica (marcatori): Sadoveac 7 goluri, Marjanovic 3, Șomlea 2, Baican 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Milosevic 1, Irimescu 1, Neamțu 1.

SCM Poli (30 puncte) poate fi depăşită în clasament de Focşani (28 pt.), care va învinge probabil Reşiţa şi va urca pe locul 8, în locul timişorenilor după 21 de meciuri disputate. Următorul meci al handbaliştilor alb-violeţi va fi duminică, de la ora 11.00 (TVR 2), pe teren propriu în compania celor de la Dobrogea Sud Constanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.