Danielescu anunță că va depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea...

Danielescu anunță că va depune o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a fost schimbată de la șefia Inspectoratului Școlar Timiș

1
DISTRIBUIȚI

Aura Danielescu nu va sta cu mâinile în sân după ce a fost schimbată de la șefia Inspectoratului Școlar Timiș. Astfel, Danielescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, pe care i l-a și trimis ministrului Educației, Monica Anisie, după încetarea mandatului, în care îi transmite că îi va face o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe motiv că nu a dorit să-i prelungească mandatul doar pe considerente politice.

„Nu ma las călcată în picioare, pentru că nu merit! Pentru că, spre deosebire de tine, eu iubesc învățământul din tot sufletul! Nu sunt un om rău, dar, mă lupt cu răutatea altora, în încercarea de a face o lume mai bună! Voi depune, luni, o plângere la CNCD! Voi invoca schimbarea mea pe criterii politice! E o discriminare clară și voi face uz de capacitatea de înțelegere a unor profesioniști! Și…ne vedem la Strasbourg! La Comisia pentru drepturile omului! Voi da un ton în țara asta că e vremea schimbării! Că indiferent de Guvern și partid politic ați putea avea bunul simț ca după 30 de ani să lăsați școlile să se dezvolte! Să nu le mai furați, copiilor, dreptul la o educație de calitate! Să nu-i mai transformați în ceea ce sunt, pentru a fi ușor de manipulat, în ziua votului”, i-a transmis Aura Danielescu ministrului Educației.

Înainte de a posta pe rețeaua de socializare textul integral al mesajului pe care i l-a comunicat ministrului Educației, fosta șefă a IȘJ Timiș a precizat că Monica Anisie a reușit, prin schimbarea sa din funcție, „să vulnerabilizeze un județ în plină epidemie de coronavirus” pe motiv că „nu a mai avut răbdare”.

Astfel, Danielescu i-a transmis ministrului Educației că este un om „rece, lipsit de profesionalism.


(…) Ești un militar al unui partid politic ce se va scăpa de tine, curând! Și…nu ai lăsat loc de bună ziua! Culmea…știi de unde va veni schimbarea ta? De la Timiș! Cei care par prietenii tăi…urmăresc locul tău și repede îl vor obține! Nu eu am fost un obstacol în calea ta!”.

De asemenea, Danielescu consideră că Monica Anisie se află într-o permanentă campanie electorală și că, de câteva zile, bulversează întreg sistemul educațional. „Ne tâmpești pe toți cu un volum imens de informații ( îți mulțumesc cei care sunt obișnuiți să facă plecăciuni), fără să ai o logică, fără să fii capabilă să faci o procedură, să trimiți ceva unitar! După ce ieșim din criză, dacă nu îți voi cere eu luni demisia, public, pentru răul pe care-l faci acestui sistem, ți-o vor cere părinții și colegii tăi! (…) Poți semna liniștită eliberarea mea din funcție și numirea lui Marin Popescu! Nici nu cred că meritați, pe mandatul vostru, să aveți în jur oameni de calitate, ce-și fac treaba! V-ați da seama cât sunteți voi de incompetenți”, a precizat Aura Danielescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.