Derby-ul ASU Politehnica – Rapid se rejoacă online. Încasările din bilete virtuale...

Derby-ul ASU Politehnica – Rapid se rejoacă online. Încasările din bilete virtuale vor fi donate Spitalului Victor Babeş Timişoara

0
DISTRIBUIȚI

Echipa susţinută de suporterii timişoreni s-a alăturat trendului din timpul pandemiei. În lipsa meciurilor de pe teren, ASU Politehnica şi-a format la rândul ei o echipă de ESports şi se va duela duminica viitoare online, în scop caritabil, cu formaţia virtuală a fraţilor de la Rapid. Pe pagina clubului alb-violet se vând deja bilete virtuale pentru acest meci, încasările urmând să ajungă la Spitalul Victor Babeş.

Fanii „Băieţilor în ghete” nu au dezarmat şi duc bătălia împotriva coronavirusului în mediul online. De această dată nu e o premieră pentru oraşul de pe Bega. Primul adversar, Rapid are deja experienţa unui derby online la FIFA 20 cu rivalii din Ploieşti. De asemenea a avut loc şi un duel inedit între echipa fanilor Craiovei din Peluza Nord şi cea a jucătorilor lui CSU Craiova. Duel în urma căruia s-au strâns 60.540 de lei din vânzarea a 4.687 de bilete, sumă donată Spitalului de Boli Infecţioase din Bănie.

Modelul e însuşit acum şi de bănăţeni, care vor să sprijine cu o sumă cât mai consistentă Spitalul „Victor Babeş” Timişoara, unitatea medicală cu cele mai multe vindecări înregistrate în rândul pacienţilor infectaţi cu COVID-19.


În acest sens suporterii alb-violeţi şi nu numai sunt invitaţi să cumpere bilete virtuale la meciul cu Rapid. Un tichet are valoarea de 15 lei şi poate fi achiziţionat pe site-ul sspolitehnica.ro. De asemenea fanii timişoreni fac apel să se continue donaţiile în contul spitalului de boli infecţioase de la Pădurea Verde prin căile deja „clasice”: mesaj tel. la nr. 8841 cu textul DONATIE (2 EUR/SMS), respectiv donaţii directe în contul: RO84RNCB0255113757760002 (Asociația Dr. Victor Babeș Timișoara, CUI 18737642), cont deschis la BCR.

„Toate încasările generate de partida Politehnica v. Rapid vor fi redirecționate către Spitalul Clinic de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, pentru a fi folosite la suplimentarea stocurilor de echipamente de protecție personală pentru medici și asistente. Ei au nevoie de noi. Noi avem nevoie de ei. Doar împreună vom reuși să trecem peste această întâmplare. Stăm acum separați ca să ne îmbrățișăm mai puternic apoi!”, se arată în comunicatul alb-violeţilor.

ASU Poli a reuşit să-şi facă echipa ESports aproape într-un timp record, noua formaţie fiind coordonată de timişeanul Paul Cucoş. Meciul din online Politehnica Timişoara – Rapid Bucureşti va avea loc duminică, de la ora 19.00 şi va fi transmis pe canalul de YouTube al clubului bănăţean. În campionatul Ligii a II-a cele două au remizat la începutul anului, scor 0-0 pe „Dan Păltinişanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.